Για την πλοήγηση

Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους. Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.
Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.

Ειδικές εκτυπώσεις
Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη Χ. Αφοί Ο.Ε.

Ειδικές εκτυπώσεις Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη

Θεωρείται, πλέον, δεδομένο ότι η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ, στην Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη, εκτός από τις εκτυπώσεις βιβλίων, είναι πρωτοπόρος και στον τομέα των ειδικών εκτυπώσεων.

Άρτια ειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμός που εφάμιλλος του υπάρχει μόνο στα κορυφαία εκτυπωτικά κέντρα της Ευρώπης, είναι τα… όπλα μας για να έχετε εσείς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα και πάντα στις καλύτερες τιμές που υπάρχουν στην αγορά!

Εκτός από ψηφιακή και offset εκτύπωση, η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ, στην Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη, σάς παρέχει και ειδικές εκτυπώσεις όπως είναι η χρυσοτυπία, η εκτύπωση με καλούπι, εκτύπωση με UV, βαθυτυπία, εκτύπωση σε ειδικά χαρτιά όπως το ρυζόχαρτο, οικολογικά χαρτιά, χαρτόνια κ.λπ., εκτύπωση σε αυτοκόλλητο όπως PVC, Barcode, μαγνήτες κ.λπ., καθώς επίσης και προσωποποιημένες εκτυπώσεις. Επίσης, κάνουμε ειδικές εκτυπώσεις και σε φωτογραφικό χαρτί, καμβά, πορσελάνη, μέταλλο κλπ.

Για οτιδήποτε χρειάζεστε και στις ειδικές εκτυπώσεις, επισκεφθείτε μας σήμερα κιόλας και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι εσείς στη μακρά λίστα των ευχαριστημένων πελατών μας.

Follow us

Με αυτό το σύνδεσμο φεύγετε από την τρέχουσα σελίδα. Στόχος : Facebook